Yemeklik.com.tr 11 ay önce

Yumuşak Bazlama

Kahvaltılık muhteşem bir ekmek ile sofralarınıza lezzet katmaya buyurun. Yumuşak bazlama tarifi ile herkesin görüntüsüne hayran kalacağı bir ekmek hazırlayacaksınız. Malzemeleri sıralayın ve mutfağa kadar buyurun. Şimdiden ellerinize sağlık.

Yumuşak Bazlama Tarifi İçin Malzemeler
  • 2 Kilogram Un
  • 2 Yemek Kaşığı Tuz
  • 1 Tatlı Kaşığı Maya
  • 2-3 Su Bardağı Su
Yumuşak Bazlama Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Hamuru bir kapta yoğurulur.
  2. Üzeri kapatılıp, mayalanmaya bırakılır.
  3. Ardından, mayalanan hamur eş parçalara ayrılır.
  4. El yardımı ile açılır.
  5. Tavada arkalı önlü pişirilir. Üzerine biraz tereyağı sürerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hardal Soslu Tavuklu Salata

Hardal Soslu Tavuklu Salata

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Köfte Sosu

Köfte Sosu

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Ispanaklı Pastırmalı Kiş

Ispanaklı Pastırmalı Kiş

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Tavada Patatesli Börek

Tavada Patatesli Börek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Tuzlu Scone

Tuzlu Scone

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce