Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #corba

Lagos Balığı Çorbası

Yada Sushi menüsünde yer alan iki çorbadan biri "Grouper Soup". Fileto lagos balığı, Hindistan cevizi sütü ve karışık Japon baharatlarının acısı çorbayı şifalı hale getiriyor, tadına doyum olmuyor.

Tadına doyamadığımız başlangıçların yanı sıra Yemeklik.com.tr‘a özel olarak tariflerini alıp, fotoğraflarını çektiğimiz ana yemek çeşitleri ve diğer Yada Sushi tariflerini evinizde deneyebilir, ortaya çıkan tatları sevdiklerinle paylaşabilirsiniz.

Lagos Balığı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
  • 100 Ml. Hindistan Cevizi Sütü
  • 200 Ml. Su
  • 5 Gram Japon Baharatı (yeşil Köri Ezmesi Ağırlıklı)
  • 50 Gram Fileto Lagos Balığı
  • 2 Gram Tuz
  • 2 Gram Karabiber
  • Servisi için:
  • 2 Yaprak Taze Fesleğen
Lagos Balığı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Çorbaya asıl lezzetini verecek olan fileto lagos balığını minik küpler halinde doğrayın.
  2. Hindistan cevizi sütü ve suyu bir tencerede kaynatın. Japon baharatını ekleyin.
  3. Minik küpler halinde doğradığınız lagos balığını ilave edip pişmeye bırakın.
  4. Tuz ve karabiber ilavesiyle çorbayı çeşnilendirin. Sap kısımlarını ayıkladığınız fesleğen yapraklarını incecik kıyın.
  5. Balık parçaları küçük olduğu için kısa sürede pişen çorbayı servis tabaklarına alın. Kıyılmış fesleğen yaprakları eşliğinde sıcak olarak servis edin.
Bal Kabağından Mücver

Bal Kabağından Mücver

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Fındıklı Un Kurabiyesi

Fındıklı Un Kurabiyesi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çikolata Dolgulu Bisküvi

Çikolata Dolgulu Bisküvi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Krepli Garnitürlü Tavuk

Krepli Garnitürlü Tavuk

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Fırında Soslu Lokum

Fırında Soslu Lokum

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce