Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #et

Soslu Et Kavurma

çok sevilir; soslu et tarifleri daha da çok sevilir! ve banmak için ideal tariflerdir. Yanında ve servis edilir.

Sizler de tarifini verdiğimiz bu eti deneyebilir; yumuşacık olan etlerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Soslu Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
  • 4 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 Adet Soğan
  • 2 Adet Yeşil Biber
  • 1 Adet Kapya Biber
  • 400 Gram Kuşbaşı Dana Eti
  • 1 Yemek Kaşığı Domates Salçası (arzuya Göre)
  • 1/2 Su Bardağı Su
  • 2 çay Kaşığı Kekik
  • 2 çay Kaşığı Pul Biber
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 1/2 çay Kaşığı Karabiber
Soslu Et Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tavaya yağı ve soğanları ekleyin. Soğanlar renk alana dek kavurun.
  2. Biberleri de üzerine ekleyin.
  3. Biberler ve soğanları kavurduktan sonra etleri de ekleyin. Biraz daha kavurun.
  4. Salçayı ya da tercihinize göre domatesleri ekleyin. 2-3 dakika daha kavurun. Tuz, pul biber, kekik ve karabiberi de bu evrede ilave edin. Suyu da ekleyin ve tüm malzemeler özdeşleşene kadar biraz daha pişirin.
  5. Afiyet olsun!
Sıcak Yulaf Lapası

Sıcak Yulaf Lapası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Kahveli Vegan Brownie

Kahveli Vegan Brownie

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Fındık Krokan

Fındık Krokan

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Bisküviden Brownie

Bisküviden Brownie

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
9 ay önce
Tavuklu Makarna Şöleni

Tavuklu Makarna Şöleni

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce