Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #balik

Tavada Levrek Balığı

Tatlı sularda avlanan tatlı su levreğini denediniz mi? Birkaç malzemeyle hızlıca hazırlayabileceğiniz tavada levrek balık yemek için şahane bir bahane.

Tavada Levrek Balığı Tarifi İçin Malzemeler
  • 15 Adet Levrek
  • 200 Gram Un
  • 1/2 çay Kaşığı Pul Biber
  • 1/2 çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Tatlı Kaşığı Tuz
  • Kızartmak için:
  • 1 Su Bardağı Sıvı Yağ
Tavada Levrek Balığı Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Balıkların pullarını ve bağırsaklarını temizleyelim Temizledikten sonra bol su ile yıkayalım.
  2. Balıkları süzgece alalım, fazla suyunu süzdürelim.
  3. Suyu süzülen balıkların üzerine karabiber, pul biber ve tuzu ekleyip karıştıralım.
  4. Sonra balıkları una bulayalım. Buladığımız balıkları fazla unundan arındırıp kızgın yağda önlü arkalı kızartalım.
  5. Balıklar altın sarısı renk alana kadar pişirelim. Fazla kurutmadan servis edelim.
  6. Afiyet olsun.
Fırında Soslu Bütün Tavuk

Fırında Soslu Bütün Tavuk

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 ay önce
Narlı Ispanak Salatası

Narlı Ispanak Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kavurmalı Pırasalı Yumurta

Kavurmalı Pırasalı Yumurta

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Muzlu Fit Donut

Muzlu Fit Donut

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Börülce Teltor

Börülce Teltor

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce