Supangle

2023-09-16 23:22:55 - Yemeklik.com.tr

Pastanelerin vazgeçilmezi ve en sevilen supangleyi sizler için hazırladık. Tüm püf noktalarını ve detaylarını te ve videoda bulabilirsiniz. Pürüzsüz, parlak ve kıvamlı supanglenin her kaşığında çikolata tadının keyfini çıkaracaksınız. Fransa'da "Soupe Anglaise" yani İngiliz çorbası olarak bilinen ve popülerlik kazanan bu özünde nefis kıvamlı bir çikolatalı muhallebinin parçalamış kakaolu dilimleri üzerinde servis edilmiş hali.

Tam kıvamında tarifimiz sizler için geldi, afiyetler olsun!

Supangle Tarifi İçin MalzemelerSupangle Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Derin bir tencereye süt, şeker, yumurta sarısı ve elenmiş un, nişasta, kakao karışımını koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın. Tencereyi ocağa alın ve koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
  2. Pişen kremayı ocaktan alın içine sürülebilir çikolata kreması ve bitter çikolatayı ekleyip mikserle çırpmaya başlayın. Çırpma esnasında azar azar soğuk tereyağını ekleyin ve bu işleme krema ılıyana kadar yaklaşık on dakika devam edin.
  3. Sunum kaplarının tabanına kek parçaları koyun ve üstlerini supangleyle doldurun. Tatlıları dilediğiniz gibi süsleyin ve buzdolabında en az bir saat dinlendirip servis edin. Afiyet olsun.

Daha Fazla Gönderi