Ağzınıza laik bir tat ile karşınızdayız! Ağızda bıraktığı o hissiyat hoşunuza gidecek... Tadı da muhteşem. Şimdiden ellerinize sağlık.
Nama Japon Usulü Truffle Tarifi İçin MalzemelerÖncelikle kuvertür çikolatamızı rendeliyoruz veya bir bıçakla şerit şerit kesiyoruz.
Daha sonra kremamızı bir tencerede ısıtıyoruz. Hafif kaynamaya başladıktan sonra ocağın altını kapatıp tereyağımızı koyuyoruz.
Isıttığımız kremanın içine çikolatalarımızı koyuyoruz ve hızlıca elimizle karıştırıyoruz.
Ufak bir borcama yağlı kağıdımızı koyuyoruz ve karışımımızı döküyoruz.
Buzdolabına atıyoruz, minimum 2 saat, maksimum 3 saat soğumaya bırakıyoruz. Kıvamı çok sert olmayacak, ısıracak şekilde olmalı.
Son olarak kakaomuzu serpiştiriyoruz. Afiyet olsun.