Mısır ekmeği, her Karadeniz insanının yemelere doyamadığı, kuymağından ve muhlamasından geri tutamadığı güzeller güzeli çeşidiyken, o büyüleyici haliyle Türkiye'nin genelini kendine hayran bırakarak her evin misafiri oluyor.
Pişer pişmez tüketildiğinde lezzetini nirvanaya ulaştıran mısır ekmeği, eğer tek öğünde bitmiyorsa daha sonra ısıtılarak formunu zinde tutuyor. Geleneksel lezzetlerin yancısı olarak pek yakışan bu güzeller güzeli ekmeği yaparken ve yazarken dokusunu düşünüp mutluluk duyduğumuzu da paylaşmadan edemeyeceğiz. İster kahvaltıda ister beş çayında veya ana yemeğinizin minnoş yancısı olarak ağırlarken yüzünüzdeki gülümsemeye ortak olalım istedik.
Elinizin lezzeti bol olsun!
Mısır Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler