Yemeklik.com.tr 7 ay önce
yemeklik #et

Lokum Pirzola

Özel marine sosu ile yumuşacık pirzola için bu tarifi denemelisiniz. İster tavada, ister fırında pişirebilirsiniz. En seveceğiniz tariflerinden biri olacak lokum pirzola misafirleriniz için de harika bir seçim.

İster pilavla, ister mezelerle servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Lokum Pirzola Tarifi İçin Malzemeler
  • 4 Adet Kuzu Pirzola
  • 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Diş Sarımsak
  • 1 Adet Küçük Boy Soğan
  • 1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası
  • 1 çay Kaşığı Kırmızı Toz Biber
  • 1 çay Kaşığı Kekik
  • 1 çay Kaşığı Tuz
Lokum Pirzola Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Bir kaba zeytinyağını, rendelenmiş soğan ve sarımsağı, salçayı ve baharatlarını ekleyerek karıştırıyoruz.
  2. Pirzolaları sosun için ekleyip marine ediyoruz. Etlerin üzerini kapatıp buzdolabında 1-2 saat dinlendiriyoruz.
  3. Ardından ızgın döküm tavada her iki tarafını da kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Tahin Helvalı Crumble

Tahin Helvalı Crumble

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Beyaz Lahana Salatası

Beyaz Lahana Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Fırında Et Sote

Fırında Et Sote

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Taze Börülce Mücveri

Taze Börülce Mücveri

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Kuru Kırmızı Meyveli Rafine Şekersiz Kek

Kuru Kırmızı Meyveli Rafine Şekersiz Kek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce