Yemeklik.com.tr 1 yıl önce
yemeklik #sandvic

Lavaş Sushi

Ben çiğ balık sevmem, yosun yemem diyenlere pişirme işlemi yapmadan on dakikada tarifi geldi. Ton balıklı bu lavas sushi hemen denenmeli.

Lavaş Sushi Tarifi İçin Malzemeler
  • 4 Adet Lavaş
  • 1 Konserve Ton Balığı
  • 1 Adet Kırmızı Soğan
  • 1-2 Dal Dereotu
  • 1-2 Dal Maydanoz
  • 1 Adet Havuç
  • 1 Yemek Kaşığı Mayonez
  • 2 Yemek Kaşığı Labne
  • 1 Yemek Kaşığı Yoğurt
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 1 çay Kaşığı Karabiber
  • 1 çay Kaşığı Kırmızı Toz Biber
Lavaş Sushi Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Ton balığını bir kaba alın.
  2. Yoğurt, labne ve mayonezi ekleyin.
  3. Dereotu, maydanozu kıyıp ekleyin.
  4. Ufak küpler halinde doğranmış bir havucu ekleyin.
  5. Tuz ve baharatları katıp karıştırın.
  6. Lavaşa sürüp rulo yapın.
  7. Ruloları iki parmak kalınlığında kesip servis edin. Afiyet olsun.
Kekik ve Sucuklu Tava Ekmeği

Kekik ve Sucuklu Tava Ekmeği

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Ispanak Kökü Salatası

Ispanak Kökü Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Dondurmalı Kızarmış Ananas

Dondurmalı Kızarmış Ananas

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Soğanlı Erişte

Soğanlı Erişte

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 ay önce
Alkali Omlet

Alkali Omlet

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce