Kedidilli Supangle

Çikolata şöleni yaşatacak bir tarifimiz var. Kedidilli supangle pasta niyetine servis edebileceğiniz lezzet.

Kedidilli Supangle Tarifi İçin Malzemeler
  • Supangle için:
  • 500 Mililitre Süt
  • 100 Mililitre Krema
  • 6 Yemek Kaşığı şeker
  • 3 Yemek Kaşığı Nişasta
  • 2 Yemek Kaşığı Kakao
  • 150 Gram Bitter çikolata
  • Tabanı için:
  • 1 Paket Kedidili Bisküvi
  • 1-2 Su Bardağı Süt
  • Üzeri için:
  • 1 Paket Sütlü çikolata
  • 1 Yemek Kaşığı Kakao
Kedidilli Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Öncelikle tenceremize süt ve kremayı ekleyelim. Karıştırarak ısıtalım. 

  2. Şeker, kakao ve nişastayı ekleyip kovam alana kadar karıştıralım. Daha sonra çikolatayı da ekleyip karıştırmaya devam edelim. 

  3. Kedidilini süt ile ıslatıp kuplarımıza taban yapalım. Supangleyi kuplara bölelim. 

  4. Üzeri için çikolatayı benmari usulü eritip supanglenin üzerine gezdirelim. 

  5. Kakaoyu da gezdirip 2 saat dolapta bekletelim. Afiyet olsun.

Birria Taco

Birria Taco

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Pastırmalı Kereviz Kroket

Pastırmalı Kereviz Kroket

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Beyaz Çikolatalı Elmalı Truff

Beyaz Çikolatalı Elmalı Truff

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Sağlıklı Hurma Topları

Sağlıklı Hurma Topları

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
İrmiklim Tatlısı

İrmiklim Tatlısı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce