Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #meze

Kabak İçi Kavurması

Dolma yaptığınız kabakların içlerini neler yapıyorsunuz . Mükemmel bir değerlendirme tarifimiz var. Tadına bayılacağınız, salçası ve baharatları ile ana yemeklerinizin yanına yancı edeceksiniz. Mutfak sizi bekliyor.

Kabak İçi Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
  • 8 Adet Kabak Içi
  • 1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
  • 1 çay Kaşığı (silme) Karabiber
  • 1 Yemek Kaşığı Toz Biber
  • 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 1 Adet Soğan
Kabak İçi Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Kabak içlerimizi tavamıza alıp ocağa alalım. Kısık ateşte 3-5 dakika pişirelim.
  2. İçerisine soğanımızı ilave edelim. Biraz kavuralım ve sıvı yağımızı ilave edelim.
  3. Orta ateşte güzelce pişirelim tuzu ve salçayı da ilave edip karıştıralım.
  4. Güzelce kavurduktan sonra baharatları ilave edelim.
  5. Bir süre daha pişirdikten sonra ocaktan alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kıtır Ekmek Üstü Kokoreç

Kıtır Ekmek Üstü Kokoreç

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çikolatalı Pişmeyen Bar

Çikolatalı Pişmeyen Bar

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Balık Biber Turşusu

Balık Biber Turşusu

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Zerdeçallı Höşmerim

Zerdeçallı Höşmerim

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Frappe

Frappe

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce