Mideler hafif kazındığında ekmek üst lezzetler açlığımızı bastırmaya yetiyor. Atıştırmalık bir şeyler olsa da yesek dendiğinde de ekmeğin üzerinde nefis kızarmış peynirlerden daha iyi bir ikili düşünülemez. Arkadaş davetlerinizde de bu tarifler yardımınıza koşuyor. Kısacası günün her saatinde, her öğün ve durumda ekmek üstü tatlar en büyük destekçiniz. Gelin bugün Izgarella'nın da desteğini alarak, nefis bir ezmeyle ekmek üstü tatlar hazırlayalım. Karşınızda: Izgarella ekmek üstü.
Kurutulmuş domates, ceviz, sarımsak ve taze kekiğin aromalarının birleştiği nefis bir ezme hazırlıyoruz önce. Kızarmış, çıtır çıtır ekmeklerin üzerine yayıyoruz. Izgarella'lar da bu nefis lezzet şölenine eşlik ediyor. Bu tarifi hemen denemek için mutfaktan bekleniyorsunuz!
Izgarella Ekmek Üstü Tarifi İçin Malzemeler