Yoğurt Bar

Kalsiyum deposu yoğurt, doğal tatlandırıcı bal, kırmızı meyveler, Antep fıstığı ve yulafın damaklarda unutulmaz izler bırakacak uyumu... Dondurucuda sizi bekleyen sağlıklı . Daha birçok şekilde tanımlamak mümkün bu minnoş yoğurt barlarını.

Nasıl süsleyeceğiniz size kalmış. Her türlü çerezle, mevsim meyveleriyle hazırlamak mümkün. Biz kırmızı meyveler ve Antep fıstığı seçtik. Sadece 5 dakika hazırlayıp, gece boyunca dondurduk. Sabah dolabı açtığımızda bu güzel barlarla karşılaştık. Mutfağa girme sırası sizde!

Yoğurt Bar Tarifi İçin Malzemeler
  • 250 Gram Yoğurt
  • 5 Yemek Kaşığı Bal
  • 1/2 Su Bardağı Kırmızı Meyveler
  • 4 Yemek Kaşığı Yulaf
  • 2 Yemek Kaşığı Antep Fıstığı Içi
Yoğurt Bar Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Yoğurt ve balı bir kapta güzelce karıştırın.
  2. Yoğurt-bal karışımını pişirme kağıdı serdiğiniz 20 x 30cm'lik düz tepsiye yayın.
  3. Üzerine meyveleri, yulafı ve iri parçalanmış Antep fıstıklarını serpin.
  4. Karışımı en az 5 saat dondurucuda bekletin.
  5. Yeterince dondurduktan sonra keskin bir bıçak yardımıyla üçgen şeklinde kesin ve bekletmeden afiyetle tüketin.
10 Dakikada Havuç Tatlısı

10 Dakikada Havuç Tatlısı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kıymalı Arpa Şehriye Çorbası

Kıymalı Arpa Şehriye Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Klasik Foccacia

Klasik Foccacia

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Gafil Gonah

Gafil Gonah

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Whoopie Pie

Whoopie Pie

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce