Tulum Peynirli ve Cevizli Mor Lahana Salatası

Tuzla ovulup rengi iyice ortaya çıkan mor lahanalar, sirke ilavesiyle daha da lezzetleniyor. Biraz dereotu, ceviz ve tulum peyniri de eklendiğinde renkleriyle önce göze, lezzetiyle de damaklara hitap eden enfes bir salata oluyor. Her ana yemeğin yanına çok yakışır. 

Tulum Peynirli ve Cevizli Mor Lahana SalatasıTarifi İçin Malzemeler
  • 1 Adet Küçük Boy Mor Lahana
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 1/2 çay Bardağı Elma Sirkesi
  • 6 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Demet Dereotu
  • Üzeri için:
  • 100 Gram Tulum Peyniri
  • 2 Avuç Ceviz
  • 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tulum Peynirli ve Cevizli Mor Lahana SalatasıTarifi Nasıl Yapılır?
  1. Mor lahanayı çok ince doğrayıp tuz ve elma sirkesiyle ovun.
  2. Lahanayı 10 dakika dinlendirip ince kıyım dereotu ve zeytinyağı ile harmanlayın.
  3. Salatayı servis kasesine alın, üzerine tulum peyniri parçaları, iri parçalar halinde ceviz parçaları ve zeytinyağı ekleyip servis edin. Afiyet olsun.
Cennet Hurmalı Fit Puding

Cennet Hurmalı Fit Puding

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
5 ay önce
Karamelli Tart Kek

Karamelli Tart Kek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Çikolatalı Kup

Çikolatalı Kup

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Gül Armutlu Tartoletler

Gül Armutlu Tartoletler

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce
Tavuklu Buğday Salatası

Tavuklu Buğday Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
7 ay önce