Ton Balıklı Wrap

2023-09-17 00:48:32 - Yemeklik.com.tr

Ton balıklı sandviçe farklı bir alternatif, atıştırmalık ton balıklı wrap tarifi. Krema, salatalık ve kapari turşusu dışında dereotundan lezzetini alan dip sos karışımı tortilla ekmekleriyle sarıp sarmalanmak için can atıyor.

Tek atımlık ve farklı bir can vermeye hazır mısınız?

Ton Balıklı Wrap Tarifi İçin MalzemelerTon Balıklı Wrap Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Ton balıklı iç harcı hazırlamak için; konserve ton balığının suyunu süzdürün. Dereotu yaprakları ve kapari turşusunu incecik kıyın. Kıvırcık marul yapraklarının sert kısımlarını aldıktan sonra bol suda yıkayın.
  2. Bol suda yıkadığınız küçük boy salatalığı, kabuklarını soymadan uzun ince şeritler halinde kesin. Orta, çekirdekli kısımlarını alarak kullanmayın. Salatalık turşularını minik minik doğrayın.
  3. Küçük parçalar haline gelen konserve ton balığını; krema, incecik kıyılmış dereotu, kapari turşusu ve salatalık turşularıyla harmanlayın.
  4. Tortilla ekmekleri üzerine ton balıklı karışımı bolca sürün. Marul yapraklarını ve şeritler halinde kesilmiş salatalık parçalarını ekledikten sonra rulo şeklinde sarın.
  5. Küçük ikramlıklar hazırlamak için; wrap'leri, dört eşit parçaya böldükten sonra bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın.

Daha Fazla Gönderi