Yemeklik.com.tr 11 ay önce

Sucuk İçi

Kayseri’nin meşhur lezzetlerinden biri olan sucuk içi yapıyoruz. Sucuk gibi yapılan ama bağırsaklara doldurmadan tavada pişirilip yenen bir lezzet. Tek pişirimlik olarak poşetlerde saklayabilirsiniz. Pişireceğiniz zaman geceden buzdolabının alt kısmında çözdürüp sabah pişirebilirsiniz. vazgeçilmez bu lezzetini denemek için buyurun tarifimize.

Sucuk İçi Tarifi İçin Malzemeler
  • 500 Gram Yağlı Kıyma
  • 4 Diş Sarımsak
  • 2 Yemek Kaşığı Toz Kırmızı Biber
  • 1 çay Kaşığı Kimyon
  • 1/2 çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Tatlı Kaşığı Tuz
  • 1/2 Su Bardağı Su
Sucuk İçi Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Karıştırma kabına kıymayı alın. Üzerine sarımsakları ve baharatları, tuzu ekleyin. Suyu azar azar ekleyip yoğurun.
  2. 10 dk. yoğurup 20 dk dinlendirin. Tekrar 10 dk yoğurun. Macun gibi bir kıvama gelince tamamdır.
  3. Mümkünse bir gece buzdolabında bekletin. Böylelikle lezzetler iç içe geçsin. Hemen pişirmeyecekseniz buzdolabı poşetlerinde saklayabilirsiniz.
  4. Pişirmek isterseniz tavayı ısıtın. Sucuk içini tavaya alın ve suyla birlikte güzelce pişirip servis edin.
  5. Afiyetler olsun.
Mehir Çorbası

Mehir Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 ay önce
Klasik Pankek

Klasik Pankek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Biberli Karnıyarık

Biberli Karnıyarık

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Frambuazlı Lor Peynirli Brownie

Frambuazlı Lor Peynirli Brownie

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kıymalı Pide

Kıymalı Pide

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce