Skulaça

2023-10-08 22:05:20 - Yemeklik.com.tr

Sefarad mutfağından özel bir lezzet ile karşınızdayız. Bu tarifi daha önce duymamış ya da denememiş olmanız çok doğal. Sizler için skulaça tarifini denedik. Farklı mutfaklara sofranızda yer verip misafirlerinizi şaşırtmak isterseniz buyurun tarifimize!

Skulaça Tarifi İçin MalzemelerSkulaça Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Skulaça için geniş bir tencerede sıvı yağı ısıtıp tel şehriyeleri renk alana kadar kavurun. Renk alan şehriyelere tuz ve üstlerini biraz geçene kadar sıcak su ekleyin.
  2. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Suyunu çeken şehriyelerin altını kapatın.
  4. Tencerenin kapağını da kapatıp 10 dakika demledikten sonra sıcak olarak servis edin.
  5. Afiyet olsun!

Daha Fazla Gönderi