Piliç Izgara

2023-09-30 10:31:25 - Yemeklik.com.tr

İçindeki suyu kaybetmeden, mangal tadında nefis bir sekilde pişmiş ızgara tavuğu kim sevmez? Üstelik ızgarada sağlıklı ve besleyiciliği daha yüksek. Etinizi bir kaç saat önceden soslarsanız cok daha lezzetli olacaktır. Ayrıca bu tavuk tarifinin olmazsa olmazı mangal tadını birebir veren döküm tavada.

Tavuğu bu şekilde pişirirseniz lezzetine bayılacağınıza eminiz. Şimdiden afiyet olsun!

Piliç Izgara Tarifi İçin MalzemelerPiliç Izgara Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tavuk etleri şinitzel yapar gibi inceltin. Sos için bütün malzemeleri karıştırın,kapağı kapalı olarak bir süre bekletin.
  2. Tavanızı cok yüksek sıcaklığa getirin. Tavukları dizin.
  3. Önlü arkalı iki tarafını da yaklaşık 3-4 dakika kadar pişirin.
  4. Ardından sıcak sıcak servis edin. Afiyetler olsun.

Daha Fazla Gönderi