Kış mevsiminde severek tükettiğimiz yeşilliklerden birisi de pazı. Pazı genel olarak ıspanak muamelesi görse de doku ve lezzet olarak kendine has özelliklere sahip. Sadece sarması ve yemeğiyle değil pratik tariflerimizden biri olan pazılı omletle de sofralarda daha çok görmek mümkün olacak. Hak ettiği değeri görmesi gereken kahvaltılık tariflerden pazılı omletin yapılışı da oldukça kolay. Hem kahvaltı sofralarınızı renklendirmek hem de damakları şenlendirmek için birebir.
Hazırladığınız omletin en önemli noktalarından biri hafifçe çırpmak ve kısık ateşte pişirmek. Yapışmaması için iyi yağlamak da ayrıca önem taşıyor. Az malzemeli ve sağlıklı kahvaltılık tarifi arayanlar için en pratik lezzetlerden pazılı omlet tarifi sizlerle, şimdiden afiyetler olsun!
Pazılı Omlet Tarifi İçin Malzemeler