Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #tatli

Muzlu Parfe

Dondurma tadında pişmeyen bir tatlı tarifimiz var. Üstelik buzlukta saklayıp aniden gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Muzlu Parfe Tarifi İçin Malzemeler
  • 2 Su Bardağı Soğuk Süt
  • 2 Paket Toz Krem şanti
  • 1 Paket Petibör Bisküvi
  • 1 çay Bardağı Damla çikolata
  • 2 Adet Muz
  • Üzeri İçin:
  • 1 Paket çikolata Sos
  • 1 Tutam Antep Fıstığı
  • 1 Adet Muz
Muzlu Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Öncelikle soğuk süt ve krem şantiyi çırpın.
  2. Bisküvileri elinizle kırıp ilave edin. Dilimlenmiş muz ve damla çikolatayı da ekleyin. Tüm malzemeleri güzelce karıştırın.
  3. Daha sonra kullanacağınız kalıbı streçleyip harcı döküp 1 saat buzlukta bekletin.
  4. Buzdolabından çıkardıktan sonra çikolata sosunu paketin üzerinde yazan ölçülerde hazırlayın ve üzerine döküp süsleyin. Afiyet olsun!
Karides Çorbası

Karides Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Tavada Simit Tost

Tavada Simit Tost

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kalıpsız Külah Poğaça

Kalıpsız Külah Poğaça

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Poniçka

Poniçka

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Doyurucu Sebze Çorbası

Doyurucu Sebze Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce