Muzlu Parfe
Dondurma tadında pişmeyen bir tatlı tarifimiz var. Üstelik buzlukta saklayıp aniden gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Afiyet olsun!
Muzlu Parfe Tarifi İçin Malzemeler
- 2 Su Bardağı Soğuk Süt
- 2 Paket Toz Krem şanti
- 1 Paket Petibör Bisküvi
- 1 çay Bardağı Damla çikolata
- 2 Adet Muz
- Üzeri İçin:
- 1 Paket çikolata Sos
- 1 Tutam Antep Fıstığı
- 1 Adet Muz
Muzlu Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğuk süt ve krem şantiyi çırpın.
- Bisküvileri elinizle kırıp ilave edin. Dilimlenmiş muz ve damla çikolatayı da ekleyin. Tüm malzemeleri güzelce karıştırın.
- Daha sonra kullanacağınız kalıbı streçleyip harcı döküp 1 saat buzlukta bekletin.
- Buzdolabından çıkardıktan sonra çikolata sosunu paketin üzerinde yazan ölçülerde hazırlayın ve üzerine döküp süsleyin. Afiyet olsun!