Yemeklik.com.tr 11 ay önce

Kestane Kebabı

Kış aylarının nostaljik lezzeti.. En sevdiğimiz filmi açtıysak keyif başlasın, kestaneler fırınlansın. En sevilen tariflerden kestane kebabı karşınızda.

Kestane Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
  • 10-15 Adet Kestane
Kestane Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Kestanelerin bombeli yüzeyine boylu boyunca çizik atılır. Su dolu kap içerisinde yarım saat kadar bekletilir.
  2. Daha sonra kestanelerin suyu süzülür ve kurulanır. Fırın tepsisine sırayla dizilir.
  3. Kestanelerin kabukları açılana kadar yaklaşık 20-25 dakika 190 derecede pişirilir.
Keçiboynuzlu French Tost

Keçiboynuzlu French Tost

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Ekşi Kremalı Portakallı Kereviz

Ekşi Kremalı Portakallı Kereviz

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Tuzsuz Lordan Krem Peynir

Tuzsuz Lordan Krem Peynir

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Tost Ekmeği Böreği

Tost Ekmeği Böreği

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Beyaz Çikolatalı Yaş Pasta

Beyaz Çikolatalı Yaş Pasta

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce