Kayseri Pöç Tandır

Hayatınızda yediğiniz en lezzetli ve yumuşak et olmasının yanı sıra şifa deposudur. Eğer siz de ağzınızda dağılan enfes bir et yemek istiyorsanız hemen deneyin. Şimdiden ellerinize sağlık!

Kayseri Pöç Tandır Tarifi İçin Malzemeler
  • 3 Adet Soğan
  • 1,5 Kg. Dana Pöç
  • 3 - 4 Diş Sarımsak
  • 1,5 çay Kaşığı Tuz
  • 1,5 Su Bardağı Su
Kayseri Pöç Tandır Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Soğanları büyük ve jülyen kesin ve önceden yağladığınız güvecin tabanına yerleştirin.
  2. Dana pöçü parçalyıp soğanların üzerine sıkıştırarak yerleştirin.
  3. Sarımsaklari suyu ve tuzu ekleyin.Üstunu yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile kapatın.
  4. Ocağınizin altini en kısık ateşe ayarlayin ve 5-6saat pişirin.
  5. Şimdiden afiyet olsun.
Çikolatalı Ekler

Çikolatalı Ekler

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Bulgurlu Patlıcan Yemeği

Bulgurlu Patlıcan Yemeği

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Patatesli Kaşarlı Muska Börek

Patatesli Kaşarlı Muska Börek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Pırasalı Frittata

Pırasalı Frittata

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Pancar Turşusu

Pancar Turşusu

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce