Kavurma

2023-10-08 11:30:16 - Yemeklik.com.tr

Tadı, aromasıyla nefis bir kavurma tarifi hazırladım sizler için. Bu kavurmayı çok seveceksiniz. içinde favorilerinizden olacak.

Kavurma Tarifi İçin MalzemelerKavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Yağı tenceremize alalım, soğanları da ekleyelim, güzelce kavuralım. Soğanlar pembeleşince süzerek alalım. Şimdi sadece yağımız ve nefis aroma tencerede kaldı.
  2. Kuşbaşı etlerimizi ekleyelim birkaç çevirip tuzunu da ekleyelim. 2 saat en kısık ateşte bu şekilde pişirelim. Tabii ki isterseniz düdüklü tencerede ya da normal tencerede pişirebilirsiniz, üzerinde köpük oluşursa mutlaka alın.
  3. Lokum kavurmanız hazır. Borcama alıp buzdolabında saklayıp ister soğuk ister yemeklere ekleyerek kullanabilirsiniz arkadaşlar. Şimdiden afiyet şifa olsun diyorum.

Daha Fazla Gönderi