Ispanaklı Kapalı Pide

2024-08-20 09:31:48 - Yemeklik.com.tr

Çay saatlerinizde, misafirlerinizi ağırladığınız günlerde menülerinize ekleyebileceğiniz çok lezzetli bir pide hazırlıyoruz bugün: Ispanaklı kapalı pide tarifi! Hem hamuru hem de iç harcıyla ona bayılacaksınız. Öyle lezzetli ki bir kez deneyince sık sık yapmak isteyeceksiniz. Bu yüzden şimdiden bu tarifi hemen kaydedin.

Ispanaklı Kapalı PideTarifi İçin MalzemelerIspanaklı Kapalı PideTarifi Nasıl Yapılır?
  1. Hamur için gerekli malzemeleri bir karıştırma kabına alıp yoğurmaya başlayın.
  2. Hamur ele yapışmayan bir kıvam alınca mayalanması için üzerini örtün ve 30 dakika bekletin.
  3. O sırada iç harç için ıspanak ve pırasaları yıkayıp ince ince kıyın.
  4. Üzerine baharatları da ekleyip karıştırın.
  5. Mayalanan hamuru görseldeki gibi bezelere bölün ve her bir bezeyi açıp içine harçtan koyun ve dikkatlice kapatın.
  6. Tavada, sacda ya da fırında pişirin. Ellerinize sağlık.

Daha Fazla Gönderi