İçinde nişasta yok, bolca lif var. Potasyum konusunda gizli bir hazine. Tok kalma sürenizi uzatıyor, sindirim sisteminizi destekliyor. Üstelik piştiğinde patatesi kıskandıracak güzellikte bir hal alıyor. Faydaları saymakla, lezzeti anlatmakla bitmeyen mutfaklarımıza daha fazla taşımanın zamanı geldi de geçiyor.
Bu nedenle yer elmasıyla yapılabilecek en pratik, en lezzetli biriyle karşınızdayız. Huzurlarınızda fırında yer elması! Tıpkı fırında patates gibi zeytinyağı ve sarımsak eşlik ediyor yer elmasına. Biraz kekik, biraz da karabiber dahil oluyor ve lezzetini üçle çarpıyor.
Ağızda dağılan bir kıvama sahip olmak için fırınlanıyor. Dış kabuğu çıtır çıtır, içi yumuşacık bir hal alıyor. Denemek için hiç vakit kaybetmeyin. Lezzeti garanti.
Fırında Yer Elması Tarifi İçin Malzemeler