Fermente Kırmızı Soğan

Mideyi yakmayan, ağzı kokutmayan, her yemeğin yanın da hatta kahvaltı da bile yiyebileceğiniz fermente kırmızı soğan tarifi için mutfağa kadar buyurun. Şimdiden ellerinize sağlık.

Fermente Kırmızı Soğan Tarifi İçin Malzemeler
  • 2 Adet Kırmızı Soğan
  • 1 çay Bardağı Elma Sirkesi
  • 1/2 çay Bardağı Zeytinyağı
  • 2 Tatlı Kaşığı Kekik
  • 2 Tatlı Kaşığı Kaya Tuzu
  • 2 Tatlı Kaşığı Bal
Fermente Kırmızı Soğan Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Soğanları ince piyazlık olarak doğrayın.
  2. Tuz ile ovup 10 dakika kenarda bekletelim ve kavanoza alalım.
  3. Kalan malzemeleri bir kasede karıştırıp kavanoza ekleyelim.
  4. Kaşık yardımıyla iyice yedirelim.
  5. Kavanozun kapağını kapatıp, tüketmek için 1 gün buzdolabında bekletelim. Afiyet olsun.
Pratik Çilek Reçeli

Pratik Çilek Reçeli

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Ekşi Mayalı Ekmek

Ekşi Mayalı Ekmek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Renkli Gül Mantısı

Renkli Gül Mantısı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce