Ev Yapımı Sade Krema

2023-09-17 00:54:35 - Yemeklik.com.tr

O olmadan pasta olmaz, kurur kalır durduğu yerde. Onu gören topları şenlenir, dile gelir. Muhallebi olarak bile yemek isteyebilirsiniz onu, uyarmadı demeyin. Yaş pastalara hayat verecek ve onları daha leziz hale getirecek bir pasta kreması var sırada. Özellikle tüm tariflerinizi güzelleştirmeye hazırlanan kremayı dışarıdan almak istemiyorsanız en güzeli evde kendi kremanızı hazırlamak. Karşınızda dilediğini tarifte kullanabileceğiniz nefis mi nefis krema !

Dilerseniz bu krema tarifinin içerisine limon, kakao, portakal gibi birbirinden farklı aromalar ilave edebilir lezzetine lezzet katabilirsiniz. Kremanızın ev yapımı olması ona daha farklı bir lezzet katacaktır. Şimdiden ellerinize sağlık!

Ev Yapımı Sade Krema Tarifi İçin MalzemelerEv Yapımı Sade Krema Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Elenmiş un ve mısır nişastasını derin bir tencereye alın. Üzerine süt, yumurta, şeker ve vanilya özütü ekleyip tüm malzemeyi topaklanmaması için bir mikser yardımıyla karıştırın.
  2. Ocağa aldığınız krema karışımını kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
  3. Ocaktan aldığınız kıvam alan krema karışımına tereyağı katıp mikserle karıştırarak soğutun.
  4. Kabuk tutmaması için aralarda karıştırarak soğuttuğunuz kremayı, sıkma poşetine alıp yaş pasta yapımında üzerini ve ara katlarını süslemede kullanabilirsiniz.

Daha Fazla Gönderi