Şöyle nefis bir Urfa kebap olsa, yanına incecik lavaş ve bolca ... Yemelere doyum olmazdı yanına bir şalgam ya da ayran olsa. Ee o zaman ne duruyoruz, hadi mutfağa gidelim bir koşu. Şöyle şahane bir sofra kurma hazırlığına girişelim. Konumuz evde nefis bir Urfa kebabı yapmak, malzemelerimizde çok basit. Siz yeter ki bu malzemeleri çok güzel bir şekilde yoğurmaya özen gösterin. de ne kadar yağlıysa o kadar nefis olur. Hadi o zaman, yediğiniz en iyi kebaplar kadar güzel bir kebap yapalım. Ev usulü Urfa kebabı karşınızda!
İçerisindeki soğanı dilerseniz ilave etmeden de yapabilirsiniz ancak etin kurumaması ve lezzetli olabilmesi için soğana ihtiyacınız var. Acı miktarını damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz. Kebaplarınızı pişirirken yanmamaları için ya da kurumamaları için kontrollü bir şekilde pişirmeye özen gösterin deriz. Şimdiden ellerinize sağlık.
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi İçin Malzemeler