Yemeklik.com.tr 2 hafta önce
yemeklik #et

Çayır Kebabı

Kebap tarifleri arasında en kolay hazırlanan, tencerede pişen ve tüm evi lezzete doyuran bir tarifle karşınızdayız desek. Yumuşacık etleriyle akşam yemeklerinizi bir şölen davetine çevirecek leziz çayır kebabı tarifimiz sizlerle. Yanına ekleyeceğiniz fıstıklı pilav ve salatalık mezesi ile muhteşem bir akşam sizi bekliyor. Afiyet olsun!


Çayır KebabıTarifi İçin Malzemeler

  • 300 Gram Kuşbaşı Et
  • 2 Adet Patates
  • 1 Adet Soğan
  • 2 Adet Havuç
  • 2 Adet Domates
  • 1 Tutam Tuz
  • 1 Tutam Karabiber
  • 3 Yemek Kaşığı Tereyağı

Çayır KebabıTarifi Nasıl Yapılır?

  1. Eti tencereye alarak suyunu çekene kadar kavurun.
  2. Ardından yağ ve küp doğranmış soğanı ilave edip kavurun.
  3. Kısık ateşte eti biraz pişmeye bırakın. Patatesleri ve havucu küp şeklinde doğrayın ve etin üzerine ilave edip kavurmaya devam edin.
  4. Son olarak domatesi ekleyin.
  5. 1.5 su bardağı sıcak su ve baharatları ekleyin. Yemeğinizi orta ateşte pişmeye bırakın.
  6. Çayır kebabı tarifiniz hazır. Afiyet olsun.
Fit Rulo Pasta

Fit Rulo Pasta

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Dikdörtgen Borcamda Kıbrıs Tatlısı

Dikdörtgen Borcamda Kıbrıs Tatlısı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
5 ay önce
Püreli & Mantarlı Et Sote

Püreli & Mantarlı Et Sote

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Soslu Çıtır Tavuk

Soslu Çıtır Tavuk

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Dün Misafir Vardı Böreği

Dün Misafir Vardı Böreği

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce