Şöyle lara bana bana yediğimiz enfes patates kızartmaları... Keyif anlarının zevkini kat kat arttırması, yanına konduğu her yemeği güzelleştirmesi patates kızartması daha çok sevmemizin onlarca nedeninden sadece birkaçı. Kalorisi mi? Onu da patates kızartmasını yerken bir süreliğine düşünmeyelim, arada böyle kaçamaklar olur! Şimdi o bildiğimiz klasik patates sına yepyeni bir dokunuş yapıp daha da muhteşem bir hale getireceğiz. Patatese en çok yakışan baharat yani cajun (kajun) başrolde: Karşınızda: Cajun (kajun) baharatlı tarifi!
Yanına da dilediğiniz sosu yapın ya da başka sebzeler de kızartın. Kendinize bol kızartmalı bir ziyafet çekin. Sonraki öğünlerde yediklerinize dikkat etmeyi de ihmal etmeyin. Hadi o zaman şimdiden ellerinize sağlık diyoruz ve enfes imize buyur ediyoruz sizleri. Afiyetler olsun, keyfi de bol olsun!
Cajun (Kajun) Baharatlı Patates Kızartması Tarifi İçin Malzemeler