Bu lezzeti ilk defa duyanlar için oldukça saşırtıcı bir tarifle karşınızdayız. Tanıştıralım: Turşu kavurması. Karadeniz'de hemen hemen her evde sıkça yapılan, yerine göre akşamları ana yemek yerine yenilen, yerine göre ise süsleyen bambaşka bir lezzet. En çok bilineni fasulye turşusu kavurması olsa da , siz damak zevkinize göre lahana turşusu ya da karışık turşu kullanarak da yapabilirsiniz. Yani çok yönlü bir yemek.
Evde yemek yok ve çok vakit almayan bir şeyler hazırlamak mı istiyorsunuz ya da pratik ve hafif bir öğün geçirmek mi istiyorsunuz, o zaman turşu kavurması sizi bekliyor. Haydi bakalım açılsın kavanozları, bu sefer yemek olacaklar. Afiyetler olsun.
Turşu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler