Soğanlı Erişte

2024-07-25 10:54:37 - Yemeklik.com.tr

Gün sofralarına, akşam yemeklerine çok yakışan çok pratik çok lezzetli ve çok doyurucu nefis bir tarif.

Soğanlı ErişteTarifi İçin MalzemelerSoğanlı ErişteTarifi Nasıl Yapılır?
  1. Erişteleri tuzlu suda haşlayıp, süzün. Servis tabağına alın.
  2. Yoğurt sos için yoğurtlar, sarımsak, tuz ve mayonez harmanlayıp eriştelerin üzerine dökün.
  3. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Sıvı yağ konulan tavaya alın. Ara ara karıştırılarak pembeleşene kadar kavurun. Pembeleşince tereyağı ve baharatları ekleyin. 5 dakika sonra altını kapatın, yoğurt sosun üzerine dökerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Daha Fazla Gönderi