Salçalı Antrikot

2024-03-29 08:51:59 - Yemeklik.com.tr

Soğan ve domates sosuyla pişen ve ağızda dağılan etlerin tadıyla muhteşem bir tarif. Salçalı antrikot davet sofralarınız için geldi.

Salçalı AntrikotTarifi İçin MalzemelerSalçalı AntrikotTarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tencereye zeytinyağı alınıp etleri arkalı önlü 4 dakika pişirin. Sonra tabağa alın. Etlerin suyunu tabağa alın.
  2. Etleri pişirdiğiniz tencereye tereyağını alın ve ay ay doğranmış soğanları kavurun.
  3. Sarımsaklar ve baharatları da ekleyip kavurun. Etleri de üzerine koyun.
  4. Sosu için bir kaseye salça ve domates sosu, sıcak su, et suyunu alıp karıştırın. Tencereye koyup tuzunu ekleyin.
  5. Kısık ateşte etler yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirin. Salçalı antrikot hazır. Afiyet olsun.

Daha Fazla Gönderi