Yemeklik.com.tr 11 ay önce

Petibör Bisküvi

Çayın yanına öyle de güzel gider ki! Hazır aldığınız paketleri bir kenara bırakın ve bu nefis bisküvilerle tanışın Birçok tatlıda da kullanabileceğiniz bu bisküvileri çok seveceksiniz.

Petibör Bisküvi Tarifi İçin Malzemeler
  • Kakaolusu İçin:
  • 1 Su Bardağı Yulaf Unu
  • 2 Yemek Kaşığı Hurma Püresi
  • 1 Tatlı Kaşığı Kakao
  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • Sade İçin:
  • 1 Su Bardağı Tam Buğday Unu
  • 3 Yemek Kaşığı Bal
  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 2 Yemek Kaşığı Su
  • 1 çay Kaşığı Kabartma Tozu
Petibör Bisküvi Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Sıvı malzemeleri karıştırdıktan sonra kontrollü olarak unumuzu ekliyoruz.
  2. Hamuru biraz dinlendirdikten sonra merdane yardımıyla açıyoruz.
  3. Şekil vererek yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz ve çatal ile delikler açıyoruz.
  4. 165°C’de 20 dakika kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun :)
Osmanlı Usulü Güllaç

Osmanlı Usulü Güllaç

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 ay önce
Türk İşi Burrito

Türk İşi Burrito

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Ev Yapımı Etsiz Çiğ Köfte

Ev Yapımı Etsiz Çiğ Köfte

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Pudingli Bisküvili Tatlı

Pudingli Bisküvili Tatlı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çöp Şiş Kebap

Çöp Şiş Kebap

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce