Patates Çanağında Etli Garnitür

2023-09-20 20:25:55 - Yemeklik.com.tr

Et ve sebzelerin yoğurtla dansına şahit olmaya hazır mısınız?

Patates Çanağında Etli Garnitür Tarifi İçin MalzemelerPatates Çanağında Etli Garnitür Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Etleri kendi suyunu çekinceye kadar tencerede kavrulmaya bırakalım.
  2. Patatesleri yıkayıp haşladıktan sonra ezelim.
  3. Havuçları haşlayıp küp şeklinde doğrayalım.
  4. Mısırları haşlayıp tanelerine ayıralım.
  5. Sarımsakları ezip yoğurtla karıştıralım.
  6. Ezilmiş patateslere zeytinyağı gezdirip tuz ekleyerek yoğurduktan sonra çanak şeklini verelim.
  7. İçine kavrulmuş et, havuç, mısırları yeterince doldurup sarımsaklı yoğurt ve dere otu ile servis yapalım. Afiyet olsun.

Daha Fazla Gönderi