Meyveli Mozaik Pasta
Yaz aylarında içinizi ferahlatacak bir pasta. Tart kalıbının sayesinde süslemesi bir o kadar kolay... Meyveli mozaik pasta sizlerle.
Meyveli Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 2 Kutu çiğ Krema
- 120 Gram Sütlü çikolata
- 120 Gram Bitter çikolata
- 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
- 1,5 Paket Petibör Bisküvi
- 1 Paket çikolata Sos
- 1 Avuç çilek
- 1 Adet Muz
Meyveli Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Çiğ kremaları ve tereyağını bir tencereye alıp kaynama noktasına getirin.
- Kenarlarından fokurdamaya başlayınca ocağın altını kapatın.
- Çikolataları kremanın içine atıp karıştırarak eritin.
- Oda sıcaklığına gelmesi için bekletin.
- 1,5 paket bisküviyi 3-4 parçaya bölün. Soğuyan çikolata karışımını bisküvilerin üzerine dökün.
- Oluşan karışımı streç film serilmiş tart kalıbına dökün ve yayın. 2 saat derin dondurucuda dinlendirin.
- Çıkarınca üzerini mevsim meyveleri ile istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
- Afiyet olsun.