Linguine Makarna (Linguine con germe di grano)

2023-09-17 01:59:10 - Yemeklik.com.tr

Gina mutfağında buğday rüşeymi linguine makarna; enginarlı, rendelenmiş limon kabuklu, taze çekilmiş tane karabiberli, balık yumurtalı bir sosla servis ediliyor. Farklı tatlara açık olan damaklar büyüleniyor.

İtalyan mutfağını sevenlerin olmazsa olmazı linguine makarna tarifi yanı sıra Yemeklik.com.tr restoran özel çekiminde püf noktalarını şefinden öğrendiğimiz diğer ni de kendi mutfağınızda hazırlamayı deneyebilirsiniz.

Linguine Makarna (Linguine con germe di grano) Tarifi İçin MalzemelerLinguine Makarna (Linguine con germe di grano) Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. İki litre kaynar suya, 20 gram deniz tuzu ilave edin ve linguine makarnayı damak zevkinize göre haşlayın.
  2. Sosu için; ayrı bir tavada, doğranmış sarımsak, taze chili biberi ve ince dilimlenmiş enginarları zeytinyağında soteleyin. Bu sırada üzerine yarım kepçe makarnanın haşlama suyundan ilave edin.
  3. Haşlanan makarnaları, enginarların bulunduğu tavaya alın ve karıştırmaya başlayın.
  4. Sırasıyla; rendelenmiş limon kabuğu, doğranmış maydanoz ve ince dilimlenmiş bottarga’ları ilave edip makarnayı sotelemeye devam edin.
  5. En son ekstra sızma zeytinyağı ve taze çekilmiş tane karabiber ile tatlandırıp bekletmeden servis edin.

Daha Fazla Gönderi