Lavaş Sushi
2023-09-17 00:49:13 - Yemeklik.com.tr
Ben çiğ balık sevmem, yosun yemem diyenlere pişirme işlemi yapmadan on dakikada tarifi geldi. Ton balıklı bu lavas sushi hemen denenmeli.
Lavaş Sushi Tarifi İçin Malzemeler- 4 Adet Lavaş
- 1 Konserve Ton Balığı
- 1 Adet Kırmızı Soğan
- 1-2 Dal Dereotu
- 1-2 Dal Maydanoz
- 1 Adet Havuç
- 1 Yemek Kaşığı Mayonez
- 2 Yemek Kaşığı Labne
- 1 Yemek Kaşığı Yoğurt
- 1 çay Kaşığı Tuz
- 1 çay Kaşığı Karabiber
- 1 çay Kaşığı Kırmızı Toz Biber
- Ton balığını bir kaba alın.
- Yoğurt, labne ve mayonezi ekleyin.
- Dereotu, maydanozu kıyıp ekleyin.
- Ufak küpler halinde doğranmış bir havucu ekleyin.
- Tuz ve baharatları katıp karıştırın.
- Lavaşa sürüp rulo yapın.
- Ruloları iki parmak kalınlığında kesip servis edin. Afiyet olsun.