Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #tatli

Klasik San Sebastian Cheesecake

Yaparken en önemli püf noktası tüm malzemelerinizin oda sıcaklığında olması, özellikle yumurtaların oda sıcaklığında ve teker teker eklenmesi önemli.

Ben bu tarifte peynir olarak tam yağlı beyaz peynir tercih ettim. Kıvamı da oldukça iyi oldu.

Klasik San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler
  • 1000 Gram Tam Yağlı Beyaz Peynir
  • 1 Su Bardağı Toz şeker
  • 6 Adet Yumurta
  • 2 Kutu Krema
  • 1 Paket Vanilin
  • 1,5 Yemek Kaşığı Un
  • 1 Tutam Tuz
Klasik San Sebastian Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Çırpma kabına taze krem peyniri koyun. Üzerine toz şeker, çok az tuz ekleyip 5 dakika çırpın.Daha sonra yumurtaları tek tek ekleyin ve çırpmaya devam edin.
  2. Vanilya ve unu da ekleyip karıştırmaya devam edin. 26 cm kelepçeli kalıbın içine yağlı kağıdı serin ve karışımı dökün.
  3. Fırını fanlı olacak şekilde 200 dereceye ayarlayın. (turbo) Yaklaşık 20 dakika pişirin.
  4. Fırını açıp, kalıbı hafifçe sallayın. İçindeki malzemeler çok hızlı sallanıyorsa biraz daha pişirin.
  5. San Sebastian'ı oda sıcaklığına gelene kadar bekletin. Daha sonra buzdolabına koyup 1 gece bekletin. İşte o mükemmel köpük kıvamlı cheesecake hazır. Afiyet olsun.
Yap Bitir Pizza

Yap Bitir Pizza

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
Yaz Salatası

Yaz Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Mandalina Soslu Yumuşak Kek

Mandalina Soslu Yumuşak Kek

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kolay Bal Kabağı Çorbası

Kolay Bal Kabağı Çorbası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çikolata ve Ceviz Parçalı Kurabiye

Çikolata ve Ceviz Parçalı Kurabiye

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce