Birçoğumuzun çocukluğundan bu yana burun kıvırdığı başında geliyor pırasa ve kereviz. Oysa faydaları da, lezzeti de şahane. Önemli olan nokta aslında sebzeleri çok iyi ve doğru şekilde pişirmekte saklı. Doğru malzemelerle de buluşturulduğunda kereviz ve pırasayı afiyetle yememek için hiçbir bahaneniz kalmıyor. Sevmeyene bile afiyetle pırasa yedirmekte kararlıyız. Karşınızda sağlık ve lezzet deposu, aynı zamanda çok da doyurucu bir sebze yemeği : Kerevizli tarifi!
İçerisine pirinç ve haşlanmış nohut koyarak da doyuruculuğu arttırabilirsiniz. Limonla da hem tadını hem de sebzelerin kokusunu dengelemek mümkün. Hafif ılıdıktan sonra üzerine bolca sızma gezdirmek de çok yakışıyor. Yanında herhangi bir yancı yemeğe ihtiyaç duymayacaksınız üstelik. Şimdiden ellerinize sağlık!
Kerevizli Pırasa Yemeği Tarifi İçin Malzemeler