''Çayın yanında bir şeyler olsa da yesek tatlı tatlı'' dediğiniz anlarda kavanozlardan tüm tazeliği ve lezzetiyle size göz kırpacak kurabiyelerin tarifi geliyor. Bu tarifte katı yağ kullanmadan, az malzemeyle çok bereketli bir kurabiye hazırlıyoruz. İşin sırrı kurabiyeleri pişirdikten sonraki aşamasında saklı. İçerisinde çok az şeker olan bu tarifi, fırından aldıktan sonra pudra şekeri ve tarçınla kaplayarak lezzetine lezzet katıyoruz. Ağza atıldığı an dağılan, misler gibi kokusuyla mutlu eden katı yağsız tarçınlı misket kurabiye tarifi karşınızda!
Uzun süre dayanmasının nedeni içerisinde herhangi bir süt ürünü kullanılmıyor olması. Katı yağsız ve tadı da çok hafif. Ekonomik kurabiye tarifi arayanların da favorilerinden biri olmaya aday! Hadi sizi mutfağa, enfes bir tarif denemeye alalım.
Katı Yağsız Tarçınlı Misket Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler