Izgara Kuşkonmaz

Et ve köftelerin yanına da olur, salatalarınızın üzerine de. Izgara kuşkonmaz tarifi, henüz denemeyenlerin sofralarına yeni bir hava katmaya geliyor. Haydi sizi mutfağa alalım, bu enfes tarifle gününüz şenlensin.

Izgara Kuşkonmaz Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 Paket Taze Kuşkonmaz
  • 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 1 çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Yemek Kaşığı Rendelenmiş Parmesan
Izgara Kuşkonmaz Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Kuşkonmazlarınızı yıkayın ve uçlarındaki en sert kısmını kesin. Sap kısımlarını sebze soyucunuz ile hafif tıraşlayabilirsiniz.
  2. Tercihen bir ızgara tavasını iyice ısıtın. Zeytinyağının yarısını kuşkonmazların üzerine, yarısını tavanıza ekleyin.
  3. Kuşkonmazların her bir yüzünü çevirerek 6-7 dakika pişirin. Tuz ve karabiber serpin. Parmesanla servis edin. Afiyet olsun.
Çilek Portakal ve Kakaolu Yulaf Ezmesi

Çilek Portakal ve Kakaolu Yulaf Ezmesi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çilekli Milföy Pasta

Çilekli Milföy Pasta

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Somon Yumurta ve Taze Otlu Dip Sos

Somon Yumurta ve Taze Otlu Dip Sos

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Peynir Mezesi

Peynir Mezesi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
10 ay önce
Sıvı Yağlı Şipşak Poğaça

Sıvı Yağlı Şipşak Poğaça

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce