İncirli Yoğurtlu Yulaf
Tam mevsiminde incirlerle hazırlanan nefis bir tarifimiz var. İncir ve yoğurt yulaf ile bir araya geliyor. Doyurucu ve sağlıklı bir öğün olarak tüketebilirsiniz.
İncirli Yoğurtlu Yulaf Tarifi İçin Malzemeler
- 1 Su Bardağı Yoğurt
- 4 Yemek Kaşığı Yulaf
- 1 Tutam Tarçın
- 2 Adet Incir
- 2 Tatlı Kaşığı Bal
- 2 Adet Ceviz
İncirli Yoğurtlu Yulaf Tarifi Nasıl Yapılır?
- Yoğurt, yulaf, tarçın, bir adet incirin içi ve bir tatlı kaşığı balı kasede karıştırıp buzdolabında en az bir saat dinlendirin. Bir gece önceden de hazırlayabilirsiniz.
- Yulaflar yumuşadıktan sonra kaseyi buzdolabından çıkartın üstünü incir dilimleri, ceviz parçaları ve balla süsleyip soğuk olarak servis edin. Afiyet olsun.