Hindistan Cevizli Raw Cheesecake
2023-09-17 00:43:09 - Yemeklik.com.tr
Pişirmekle uğraşmayacağınız Hindistan cevizi aşıkları için şipşak bir cheesecake tarifi o! Yemelere doyamayacağınız ve çok seveceğiniz bu tarifi mutlaka denemenizi öneririz.
Hindistan Cevizli Raw Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler- 2 Su Bardağı Yulaf Ezmesi
- 20 Adet çiğ Badem
- 2 Yemek Kaşığı Fıstık Ezmesi (şeker Ilavesiz)
- 3 Yemek Kaşığı Tahin
- 400 Gram Labne Peyniri
- 1 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi
- 2 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi Kreması
- 1 çay Kaşığı Hindistan Cevizi şekeri
- 4 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi Sütü
- 1 Tutam Rendelenmiş Bitter çikolata
- 1 Avuç Dondurulmuş Böğürtlen
- Alt taban için önce yulaf ve bademleri rondodan geçiriyoruz.
- Rondoya fıstık ezmesi ve tahini ekleyip bir dakika daha geçiyoruz.
- Hazırlanan alt tabanı yuvarlak bir kalıba döküp yayıyoruz ve dolapta 30 dakika bekletiyoruz.
- Kreması için labne peyniri, hindistan cevizi, hindistan cevizi şekeri, Hindistan cevizi kremasını ve Hindistan cevizi sütünü bir kapta pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
- 30 dakikanın sonunda dolaptan aldığımız alt tabanın üzerine hazırladığımız kremayı dökelim ve bu şekilde 20 dakika derin dondurucuda bekletelim.
- 20 dakikanın sonunda dondurucudan aldığımız cheesecakemizin üzerini rende çikolata ve dondurulmuş böğürtlen ile süsleyelim. Ardından da servis edelim. Afiyetler olsun!