Et Dürüm

2023-09-17 00:49:24 - Yemeklik.com.tr

Sokak lezzetlerinin en güzeli değil midir dürüm?İçi bol soğanlı,maydanozlu,domatesli olur. Her ısırıkta etin suyuyla ıslattığı o nefis lavaşların tadı doya doya çıkarılır. İyi bir dürümün olmazsa olmazı ise lokum gibi pişmiş etlerdir. Bugün o nefis sokak lezzeti olan et dürümleri tüm sırlarıyla evde yapıyoruz. Dilerseniz ev yapımı lavaş kullanarak da tarifimizi deneyebilirsiniz. Şimdiden keyfi bol olsun diyoruz!

Et Dürüm Tarifi İçin MalzemelerEt Dürüm Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Etleri küçük küçük doğrayın ve bir tencereye alın.
  2. Kendi sularında yumuşayana kadar pişirin.
  3. Bir tavaya tereyağı ve baharatları alın. Tereyağı eridikten sonra içerisine pişen etleri ve tuzu ilave ederek biraz kavurun.
  4. Lavaşı etin suyuna bastırın. Ardından içerisine etleri, maydanoz, soğan ve domatesleri ilave edin. Güzelce sarın.
  5. Ardından servis edin. Afiyetler olsun.

Daha Fazla Gönderi