Çingene Pilavı

Ege'den sofranıza konuk olan o bu lezzet çok hafif ve bir kaşıkta sizi Ege'nin nefis kahvaltı sofralarına götürüyor. Yapımı çok kolay, rengarenk görüntüsü ile güne başlarken mutluluk veriyor ve içeriğiyle ile de enerji veriyor. Haydi başlayalım.

Çingene Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 Büyük Su Bardağı Lor Peyniri
  • 1 Adet Domates
  • 1 Adet Yeşil Biber
  • 1 Adet Kapya Biber
  • 1 Adet Taze Soğan
  • 1 Avuç Maydanoz
  • 1 çay Kaşığı Tuz
  • 3 çorba Kaşığı Zeytinyağı
  • 5 Adet Yeşil Zeytin
Çingene Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Domates ve biberleri küçük küçük doğrayın.
  2. Taze soğan ve maydanozu ince ince doğrayın.
  3. Doğradığınız sebzeleri lor peyniri ve tuz ile geniş bir kapta güzelce karıştırın.
  4. Servis kabına alın ve sonra zeytinyağını üzerine gezdirerek dökün, zeytinleri en üste ekleyin. Afiyet olsun.
Gevrek Simit

Gevrek Simit

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Kapya Biber Mezesi

Kapya Biber Mezesi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Minik Bazlamalar

Minik Bazlamalar

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Beef Stroganoff Salatası

Beef Stroganoff Salatası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
10 Dakikada Muhallebi

10 Dakikada Muhallebi

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce