Baget

2023-09-17 01:06:39 - Yemeklik.com.tr

Oldukça pratik ve zamandan tasarruf sağlayan bir tavuk tarifi. Fırın lezzetini doyasıya hissedeceğiniz bu soslu bagetlerin tadına doyum olmuyor, tek tek yeniyor. Baharatların bir araya gelmesiyle içi lezzet dolu, dışı çıtır çıtır bir ziyafet ortaya çıkıyor.

Yanına da ve geçti gönlümüzden. Karar sizlerin.

Baget Tarifi İçin MalzemelerBaget Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tavuk bagetleri bir kağıt havlu yardımıyla kurulayın. Üzerine bıçakla derin ve dikey çizikler atın.
  2. Zeytinyağı, yoğurt, domates salçası, bal, sarımsak, sirke ve baharatları geniş bir kapta karıştırın.
  3. Bagetleri hazırladığınız sos karışımına bulayıp fırın tepsisine tek sıra halinde dizin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Sosunu çeken ve baharatlarla tatlanan bagetleri, sıcak olarak servis edin.

Daha Fazla Gönderi