Bademli Pazı Kavurma

2023-09-20 19:07:50 - Yemeklik.com.tr

Vegan ve vejetaryen hayat tarzını benimseyenleri, diyettekileri ve sebze severleri çok mutlu edecek bir ana yemekle karşınızdayız bugün. Besin deposu oluşu ve lezzetiyle mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden olan pazı, başrolde!

Haydi sizi mutfağa alalım, bir an önce işe koyulalım. Kavrulan bademler pazı yapraklarıyla buluşsun, baharatlarla tatlanan yolculuk tabakta son bulsun. Dokusu, aroması ve tadıyla bambaşka bir lezzet oluşsun.

Bademli Pazı Kavurma Tarifi İçin MalzemelerBademli Pazı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Bir tavada soğanları zeytinyağı ile birlikte soteleyin.
  2. Üzerine çiğ bademleri ilave edin ve hafif renk alana dek soteleyin.
  3. Doğranmış pazıları da tavaya alıp tuzla tatlandırın ve 3-4 dakika soteleyip ocaktan alın. Afiyet olsun!

Daha Fazla Gönderi