Yemeklik.com.tr 11 ay önce
yemeklik #et

Adana Kebabı

Acı seviyorsanız kesinlikle yemeniz gereken bir tarif. Acı sevmeyenlere acıyı sevdirecek... Adana kebabı tarifi için mutfak sizi bekler.

Adana Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
  • 1/2 Kilogram Kıyma
  • 1 Adet Soğan
  • 1 Adet Kapya Biber
  • 1 Adet Kırmızı Toz Biber
  • 1 Tutam Tuz
  • 1 Tutam Karabiber
  • 1 Tutam Acı Pul Biber
Adana Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Soğan ve kapya biberini rondadan geçirelim ince hale getirelim.
  2. Kabımıza bütün malzemelerimizi alalım ve yoğuralım.
  3. 2 3 saat buzdolabında dinlendirelim.
  4. Çöp şişlerimiz ince ise 2 adet kullanalım. Kebabımızı çöp şişlerimiz tutturalım.
  5. Fırında veya mangalda pişirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Çilekli Fit Crumble

Çilekli Fit Crumble

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Portakal Soslu Borcam Pastası

Portakal Soslu Borcam Pastası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Çikolata Rüyası

Çikolata Rüyası

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce
10 Dakikada Porsiyonluk İrmik Tatlısı

10 Dakikada Porsiyonluk İrmik Tatlısı

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
11 ay önce
Vişne Suyu

Vişne Suyu

1705606966.png
Yemeklik.com.tr
1 yıl önce